Опис політики конфіденційності

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВАС МИ ЗБИРАЄМО ТА ЗБЕРІГАЄМО?
П.І.Б. Створимо для Вас персоніфікований особистий кабінет, якщо Ви придбали майстер – клас на нашому веб-сайті

Електронна пошта. Будемо сповіщати про успішність або неуспішність проведення оплати за наші продукти;
Будемо надсилати дані для входу до особистого кабінету або доступ до інших продуктів;
Будемо ділитися корисними комерційними та некомерційними повідомленнями.

Телефон та нік у Telegram. Будемо спілкуватися та обговорювати питання на тему майстер-класу в чаті.
Але Ви завжди зможете його покинути самостійно.

ХТО МОЖЕ БУТИ СУБ’ЄКТОМ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Надавати згоду на обробку персональних даних має право особа, яка набула повної цивільної дієздатності відповідно до чинного законодавства держави свого громадянства.
У інших випадках таку згоду мають надати батьки, опікуни (піклувальники), усиновлювачі.

ВИ МОЖЕТЕ УПРАВЛЯТИ СВОЇМИ ПЕРСОНАЛЬНИМИ ДАНИМИ
Якщо Ви хочете змінити свої дані або взагалі їх видалити з бази, надіслати відмову від тієї згоди, що Ви надали, то Ви можете написати нам про це на електронну пошту: 3dlightstyle@gmail.com
Ваша вимога має бути надіслана у формі скан – копії вмотивованої письмової вимоги.

Щоб ми одразу Вас впізнали, лист має бути надісланий з адреси електронної пошти, вказаної Вами під час реєстрації на веб-сайті.

Коли інформація про Вас буде змінена, ми Вас про це повідомимо.

Якщо Ви хочете відмовитися від email – розсилки, то натисніть «Відмовитися від розсилки» в тілі електронного листа або вишліть нам лист на електронну пошту: 3dlightstyle@gmail.com

СКІЛЬКИ ТА ДЕ МИ ЗБЕРІГАЄМО ВАШІ ДАНІ
Ми зберігаємо Ваші дані стільки, скільки нам необхідно надавати Вам доступ до особистого кабінету. Якщо Ви надішлете нам відзив на дозвіл щодо обробки даних, то ми вимушені будемо закрити доступ до особистого кабінету, адже ці дані необхідні для того, щоб Ви вільно могли користуватися платформою.

Зберігаємо дані ми у базі персональних даних, що зберігається в електронній формі у мережі Інтернет за допомогою технічних можливостей платформи Tilda.

З ЯКОГО МОМЕНТУ МИ ВВАЖАЄМО, ЩО ВИ НАДАЛИ ЗГОДУ
Згода вважається наданою з моменту, коли Ви натиснули позначення навпроти вислову «Я надаю згоду на обробку моїх персональних даних та погоджуюсь з усіма положеннями Політики конфіденційності» та відправили форму для оформлення замовлення.


ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСОБУ, ЯКА ОБРОБЛЯЄ ВАШІ ДАНІ

Юридична адреса: Україна, 61052, Харківська обл., місто Харків,
вул.Велика Панасівська, будинок 106, квартира 136
ІПН 3461403963
IBAN UA713220010000026000310101218
в АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК»
МФО
322001
Електронна пошта: 3dlightstyle@gmail.com

Цю Політику конфіденційності востаннє оновлено: 09.12.2021

ІНФОРМОВАНА ЗГОДА НА РОЗСИЛКУ


Я, надсилаючи свої дані шляхом заповнення форми на оформлення замовлення на веб – сайті render-form.com з метою укладання договору з Фізичною особою-підприємцем Резніченко Анастасією Володимирівною, яка діє на підставі Виписки з ЄДР № 2004800000000249323 від 27.10.2020 року, шляхом акцепту Публічної оферти, даю свою згоду на отримання розсилки матеріалів (електронних, текстових та/або мультимедійних повідомлень) комерційного/некомерційного характеру та на використання моїх даних для підтримки зв'язку зі мною.

Я погоджуюсь з тим, що розсилка може відбуватися із застосуванням СМС-сервісів, email – сервісів та чат-ботів тощо шляхом надсилання повідомлень на:
-      Адресу електронної пошти.
-      Номер контактного телефону.
-      Облікові записи в додатках Telegram, Viber, WhatsApp тощо.

Я погоджуюсь із метою розсилки:
Надання доступу до особистого кабінету, додаткових матеріалів, інформування суб’єкта персональних даних про продукти, послуги, товари, заходи тощо Адміністратора веб-сайту та/або його партнерів, а також здійснення анонімних опитувань з метою вивчення думки про продукти, послуги, товари, заходи тощо.

Даючи таку згоду, я підтверджую, що дію по своїй волі в своїх інтересах, а також зобов’язуюсь надати правдиві дані.

Я підтверджую, що введені мною дані у формі на оформлення замовлення є коректними.

Я підтверджую, що володію інформацією про те, що в будь-який момент протягом усього терміну дії цього згоди, я маю право відкликати згоду на розсилку та/або обробку персональних даних.

Я поінформований (-а), що при виникненні питань щодо відзиву згоди, я можу звернутися за допомогою, надіславши електронного листа на наступну адресу електронної пошти: 3dlightstyle@gmail.com.




1.1. Ця Політика конфіденційності ( далі – «Політика») розроблена відповідно до Регламенту ЄС № 2016/679 від 27.04.2016 року (GDPR - General Data Protection Regulation), Закону України «Про захист персональних даних», Закону Російської Федерації «Про персональні дані», «Типового порядку обробки персональних даних» затвердженого Наказом Уповноваженого Верховної ради України з прав людини.

1.2. Фізична особа-підприємець Резніченко Анастасія Володимирівна, яка діє на підставі Виписки з ЄДР № 2004800000000249323 від 27.10.2020 року (далі «Адміністратор веб-сайту») за цією Політикою визнається розпорядником (процесор за GDPR) та володільцем (контролер за GDPR) персональних даних.

1.3. Ця Політика застосовується до веб-сайту, що розташований за адресою: render-form.com та його окремих веб-сторінок.

ФОП Резніченко Анастасія Володимирівна ІПН 3461403963
Phone
E-mail
+38 (050) 811-91-08
3dlightstyle@gmail.com